Maçın Ardından

Denizlispor Teknik Direktörü Tandoğan: 'Kariyerimde ilk maçım ve kazanmak bana inanılmaz mutluluk verdi' Büyükşehir Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Vedat Özsoylu: 'Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık'.

TFF 1. Lig'in 8. haftasında sahasında Büyükşehir Gaziantepspor'u 2-1 yenen Denizlispor'un teknik direktörü Ali Tandoğan, futbolcularına teşekkür ederek teknik direktörlük kariyerinde ilk maçını kazanmanın mutluluk verdiğini belirtti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tandoğan, sezon başından beri sportif direktör olarak takımın başında olduğunu hatırlattı.

Teknik direktör Selahattin Dervent ile 7 haftalık bir sürecin geçtiğini dile getiren Tandoğan, şunları söyledi:

'Verdiği emeklerden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Sonra görev bize verilmek istendi. Oyuncularıma 'ben buraya adım atacaksam, size olan inancımdan dolayı adım atıyorum. Size güvenmeseydim bu görev teklifini kabul etmezdim' dedim. Bugün sahada mücadele eden bütün oyuncularıma teşekkür ederim. Yüreklerini koydular. Bu kadar olumsuzluğun olduğu bir ortamda, üç maçlık kötü gidişatın ardından bugün inanılmaz bir tempo vardı vardı. Ben çok bir şey değiştirmedim. Oyuncular sadece yüreğini koydu. Futbol bu ligde yürek işidir. Bu ligde yüreği olan oyuncu oynatmamız lazım. Oyuncularıma bunu yansıttım. Benim söylediğim her şeyi sahada uyguladılar. Hepsinin ayağına sağlık. Kariyerimde ilk maçım ve kazanmak bana inanılmaz mutluluk verdi, yüreğini ortaya koyan oyuncularıma teşekkür ederim.'

- Büyükşehir Gaziantepspor cephesi

Büyükşehir Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Vedat Özsoylu, beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, 'Bunu inşallah ileride telafi ederiz. İlk yarı 0-0 bitti. İki takım da birbirlerine pozisyon vermediler, iyi kapandılar. İkinci yarı açıldık gol yapmak için, gol yapalım derken gol yedik. Denizlispor'da hoca değişikliği takıma yansımış. Bizim takım da elinden geleni yaptı. İkinci yarı biraz daha pozisyonlu oldu. Her iki takımı da kutluyorum. Başarılar diliyorum.' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA