Şampiyon Miniklerden Tatlısu'ya Ziyaret

Bolu’da 14-16 Ekim 2016 tarihlerinde yapılan Artistik Cimnastik Minik Kızlar 2. Lig 3. hafta müsabakaları sonucu Türkiye 2.’si olan İzmir Gençlik Merkezleri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Artistik Cimnastik Takımı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu’yu makamında ziyaret etti.

Ziyarete Kulüp Başkanı Emre Şahin, sporcular Serra Özyürek, Selin Naz Öcek, Gülşah Özgünergin, Ekin Ülvan, Antrenör Nurgül Akkuş Doğan ve sporcu aileleri katıldı.

Ziyarette ilk önce sporcular kendilerini tanıttılar. Daha sonra Kulüp Başkanı Eme Şahin katıldıkları şampiyona hakkında bilgi verdi ve kazandıkları kupanın kulübün takım olarak kazanmış olduğu ilk kupa olduğundan bahsetti. Antrenör Nurgül Akkuş Doğan ise sporcuların Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün açmış olduğu il spor merkezlerindeki ücretsiz gruplarda antrenman yapan sporcular olduğunu ve kazanılan bu başarının daha anlamlı olduğunu anlattı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ise, “İzmir Gençlik Merkezleri Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, il müdürlüğü personeli arkadaşlarımızın çabaları sayesinde kuruldu ve amacı sporcu yetiştirmek. Bu başarılar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor ve buda bizleri bir hayli mutlu ediyor.” dedi.

Tatlısu ayrıca, herhangi bir sıkıntı yaşamaları durumunda kulüp başkanı ve yönetim kurulu olarak sporcuların yanlarında olduklarını belirtti.

Ziyaret sonunda Tatlısu ve minik sporcular birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA