Kuşadası Gençlikspor Kulübü'nden Sanayi Sitesi Yönetimine Ziyaret

Kuşadası Gençlik Spor Kulübü, Kuşadası Sanayi Sitesi Başkanı Azmi Tabak’ı ziyaret etti. Aynı zamanda Kuşadası Esnaf Odası Yönetim Kurulu üyesi olan Azmi Tabak’la Esnaf Odası’nda bir araya gelen kulüp yöneticileri Kuşadasıspor için destek istedi.

Kuşadası Gençlik Spor Kulübü Başkanı Behçet Alp, kulüp yöneticileri Halil Erenoğlu ve Ufuk Öğren’le beraber gerçekleştirdiği ziyarette, Sanayi Sitesi Başkanı Azmi Tabak’a Kuşadasıspor forması hediye etti. Kulübün hedeflerini anlatan Alp, Sanayi Sitesi’nden kulübe destek istedi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kulübün özlenen günlerine dönmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiği konuşuldu. Kuşadası Gençlik Spor Kulübü Başkanı Behçet Alp’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Azmi Tabak, “Kulübün, ‘her sezon bir üst lige’ hedefi kentte heyecan yarattı. Kuşadasıspor,Kuşadası’nın takımıdır. Herkes destek olmalıdır.Biz de üzerimize düşeni yapacağız. Bu noktada herkesi elini taşın altına koymaya davet ediyoruz. Yöneticilerimize ve sporcularımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Sanayi Sitesi Başkanı Azmi Tabak’a teşekkür eden Behçet Alp, “Her zaman söylediğimiz gibi Kuşadasıspor, Kuşadası’nın takımı. Hepimiz Kuşadasıspor’u daha ileriye taşımak için çalışıyoruz. Bu yüzden kulübümüze gönül veren, destek olan, maçlarımıza gelerek bizleri yalnız bırakmayan kısacası ‘Ben Kuşadasıspor’luyum’ diyen herkese teşekkür ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi Hep birlikte el ele, her sezon bir üst lige” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA