Boluspor Giresunspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Boluspor kafilesi Giresun'a hareket etti.

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, Ligin 8'inci haftasında deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Kırmızı beyazlı ekip, kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde yarın oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıkları kapsamında ter idmanı yaptı.

Bolu ekibi, antrenmanın ardından Giresun'a gitmek üzere Bolu'dan ayrıldı. Boluspor'da sakatlığı devam eden Cumali Bişi ile tam maç kondisyonunu tamamlayamayan Cengiz Umut Meraş, kafilede yer almadı.

Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, gazetecilere yaptığı açıklamada, zor geçecek Giresunspor maçından puan veya puanlar almak istediklerini söyledi.

Çapa, Giresunspor maçından 3 puanla dönmek istediklerini belirterek, 'Onun için gidiyoruz. Bu önümüzdeki 3 hafta çok çok önemli. Milli takım arasından önce önümüzde, Giresun, Gaziantep ve Göztepe maçları var. Bu ilk adım 3 maç için. O açıdan oradan iyi bir sonuçla dönüp, milli takım arasına kadar puanları maksimuma kadar bir şekilde alıp ondan sonra devre arası planlarını yapmamız lazım.' diye konuştu.

Kaynak: AA