Basketbolda Maçın Ardından

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Blatt:'Ribauntlardaki sıkıntı bizi olumsuz etkiledi' EA7 Olimpia Milano Başantrenörü Repesa:'Ribauntlarda çok iyi sonuç aldık ve ribaunt üstünlüğüyle maçı kazandık'.

THY Avrupa Ligi ikinci hafta müsabakasında İtalya temsilcisi EA7 Olimpia Milano'ya 81-80 mağlup olan Darüşşafaka Doğuş'un başantrenörü David Blatt, çok zor bir maç olduğunu belirterek, 'Ribauntlandaki sıkıntı bizi olumsuz etkiledi. Maça daha kısa bir beşle devam edince pota altında savaşmak lazım. Bunu yapamadık ve bize pahalıya mal oldu.' dedi.

Blatt, maçlara geriye düşerek başladıklarını ve sonradan açıldıklarını kaydederek, 'Bu durumdan kurtulmak için ilk beşi değiştirdik ama rakibimiz buna doğru cevap verdi ve istediğimiz sonucu alamadık. EA7 Olimpia Milano'yu tebrik ediyorum. Çok zor bir maç oldu iki taraf da kazanabilirdi. Bazen bir maçı kazanmak tek bir oyuna bağlı oluyor. O oyunu maçın sonunda yapamadık ve böyle oldu.' ifadelerini kullandı.

- EA7 Olimpia Milano cephesi

EA7 Olimpia Milano Başantrenörü Jasmin Repesa ise kafa kafaya geçen bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Repesa, 'Oyundan şikayet edemem. Macvan'ın aldığı teknik faulle Darüşşafaka Doğuş'un geri dönmesine izin verdik. İlk yarıda çok top kaybettik ama ikinci yarıda bu yönden daha iyiydik. Ribauntlarda çok iyi sonuç aldık ve ribaunt üstünlüğüyle maçı kazandık.' diye konuştu.

Kaynak: AA