Başkan Aksoy, 'Tatvan 1514 Spor Kulübü' Oyuncularıyla Buluştu

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, U15 Akademik Ligi’nde Tatvan'ı temsil eden takımlardan 'Tatvan 1514 Spor Kulübü' oyuncularıyla yemekte bir araya geldi.

Türkiye Coca-Cola Gelişim Ligleri 5. grupta 6 haftada topladığı 16 puanla ligdeki namağlup liderliğini sürdüren Tatvan 1514 Spor elde ettiği başarılarıyla göz dolduruyor.

Başarılı sporcuları tebrik etmek amacıyla düzenlenen yemekte Tatvan 1514 Spor Kulübü Genel Koordinatörü Vedat Çoban ve sporcularla bir araya gelen Başkan Aksoy, U15 Akademik Ligi'nde ilçeyi temsil eden takım için sporcuları tebrik etti.

Zorlu rakiplerinin bulunduğu grupta, lider olması ve liderliğini korumasının gurur verici olduğunu kaydeden Aksoy, 'Oyuncularımızın tamamının yerli olması ise bizleri ayrıca sevindiriyor. Daha şimdiden büyük kulüplerin takip ettiği oyuncularımızı inşallah daha iyi yerlerde göreceğiz. Bir kaç sene sonra bu takımın ve bu başarının meyveleri toplanacaktır. Sezon sonunda takımımızı şampiyon olarak görmek istiyoruz. Bunun için önceden de olduğu gibi her zaman takımımızın yanında olacağız. Oyuncularımız spor ile uğraşayım derken okuldaki derslerini aksatmamaları gerekiyor. Derslerine de büyük bir önem göstermeleri gerekmektedir. Kendilerini bu konuda da uyardım. Teknik heyetimize de böylesine altın çocuklar yetiştirdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.' dedi.

Kaynak: AA