Amasya Taşova YİBO Yardımcı Antrenörü Bakır Açıklaması

'Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçında galip gelerek kötü gidişe 'dur' demek istiyoruz'.

Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun yardımcı antrenörü Muhammet Bakır, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçında galip gelerek kötü gidişe 'dur' demek istediklerini söyledi.

Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın geçen seneki kadrosunun büyük bölümü korumalarına rağmen bu sezon bir türlü seri galibiyetler alamamanın sıkıntısını yaşadıklarını belirtti.

Kaliteli ve tecrübeli oyunculardan oluşan kadroları bulunduğuna dikkati çeken Bakır, 'Aslında sezon öncesi iyi çalıştık, tek eksiğimiz hazırlık maçı yapamamaktı. Sezon başında ilk iki maçımızın deplasmanda olması bizi olumsuz etkiledi. Her şeye rağmen ligde bir ağırlığı, ismi olan, en zor deplasmanlardan biri olarak görülüyoruz.' diye konuştu.

Bakır, geçen haftaki Maliye Milli Piyango maçını basit ve bireysel hatalarla kaybettiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

'Hafta sonu deplasmanda Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile karşılaşacağız. Rakibimiz de bizim gibi zor günler geçiren bir ekip. Takımımızda sakatlığından dolayı oynayamayacak sporcularımız var. Bazı arkadaşlarımızın da ufak tefek sıkıntıları bulunuyor ancak maç saatine kadar bu sorunlar ortadan kalkacak.Yaptığımız çalışmalarda hem fiziki hem de moral motivasyon olarak zorlu maça hazırlanmaya çalıştık. Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçında galip gelerek kötü gidişe 'dur' demek istiyoruz. Hep söylediğimiz gibi, biz kaliteli ve iyi bir takımız. Sıkıntımız, alabileceğimiz maçları alamamaktan dolayı oluşan olumsuz hava. İnşallah bu zor dönemi en kısa sürede atlatacağız.'

Kaynak: AA