Yılın Spor Ödüllerine Güreş Damga Vurdu

Türkiye Spor Ödülleri’ne Türkiye Güreş Federasyonu ile Olimpiyat Şampiyonu milli güreşçiler Taha Akgül ve Rıza Kayaalp ile Avrupa Şampiyonu ilk kadın güreşçi Yasemin Adar damga vurdu.

Spor Türkiye Medya tarafından düzenlenen, “Uluslararası Sporun Zirvesi İstanbul“ etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan ’15.Türkiye Spor Ödülleri’ alanında zirvede yer alan, siyaset, spor, sanat, ekonomi ve iş dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla, 19 Aralık 2016 Pazartesi akşamı saat 19:00’da Zorlu Center Raffles Hotel’de gerçekleşecek.

Katılım yüksek olacak

Yerli ve yabancı çok sayıda spor insanının katılacağı etkinlik kapsamında yapılacak panel, sunum ve söyleşiler sonrasında düzenlenecek ödül töreni ile 2016 yılında başarılı olmuş, sporcu ve yöneticiler ile bu başarıların kamuoyuna duyurulmasında emeği geçen basın mensupları ödüllendirilecek.

Güreşçiler damga vurdu

2016 Rio Olimpiyat Oyunlarında 52 yıl aradan sonra büyük başarı yakalayan Türkiye Güreş Federasyonu Türkiye’nin en başarılı 5 federasyonu arasında gösterilerek ’Yılın Federasyonu’ kategorisinde aday olarak gösterilirken ’Yılın Erkek Sporcusu’ dalında milli güreşçilerimiz Taha Akgül ile Rıza Kayaalp ve ’Yılın Kadın Sporcusu’ dalında ise Avrupa Şampiyonumuz ilk kadın güreşçimiz Yasemin Adar aday gösterildi.

Oylamalar devam ediyor

15 Ekim 2016 - 30 Kasım 2016 tarihleri arasında ödüller sahiplerini bulacak. Oylama ’www.sporturkiye.com’ ve ’www.turkiyesporodulleri.com’ web siteleri üzerinden halk oylamasıyla devam ediyor.

Kaynak: İHA