Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı Açıklaması

'Manisaspor maçını da kazanıp liderliği sürdürmek istiyoruz'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, yarın oynayacakları Manisaspor maçını kazanıp liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Ravcı, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda 2-1 galibiyetle ayrıldıkları Şanlıurfaspor maçında iyi mücadele ettiklerini kaydetti.

Zorlu deplasmandan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını aktaran Ravcı, 'Şanlıurfaspor karşısında geriye düşmemize rağmen iyi bir dönüş yaptık. Neticede iyi bir oyunla 3 puanı aldık. Bizim için güzel bir hafta oldu. Liderliğimizi sürdürdük.' dedi.

Ravcı, yarın sahalarında Manisaspor'u ağırlayacaklarını hatırlatarak, 'Bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandık. Manisaspor maçını da kazanıp liderliği sürdürmek istiyoruz.' değerlendirmesinde bulundu.

Taraftarların deplasman maçlarında kendilerini yalnız bırakmadıklarını vurgulayan Ravcı, özellikle iç sahada oynadıkları karşılaşmalarda tribünlerin dolmasını beklediklerini belirtti.

Ravcı, desteğe ihtiyaçlarının olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:

'Başarı bir bütündür. Futbolda başarı sağlamak istiyorsanız, takımınız da iyi gidiyorsa ve liderse bunu sadece futbolcudan, teknik heyetten, yönetimden beklememek lazım. Şehrin diğer dinamiklerinin de hareketlenmesi gerekiyor. Şu anda bu takım lider ve daha fazla destek bekliyoruz. Yerel yönetimlerimizin ve taraftarlarımızın bu coşkuya, birlikteliğe, başarıya katılmasını istiyoruz. Takım bu durumdayken böyle bir havanın oluşturulması lazım. Daha fazla destek bekliyoruz.'

Kaynak: AA