Yakın Doğu Üniversitesi, Vandersloot'un Sözleşmesini Uzattı

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Yakın Doğu Üniversitesi, oyun kurucusu Courtney Vandersloot'la sözleşme yeniledi.

Kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon takıma katılan ABD'li oyuncunun sözleşmesinin 3 yıl uzatıldığı belirtildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör yaptığı açıklamada, takımın en önemli kozunun Vandersloot olacağını vurgulayarak, 'Courtney'in 3 yıl daha takımımızda forma giyecek olmasından son derece mutluluk duyuyorum. Yakın Doğu Üniversitesi olarak bu sezon 3 kulvarda birden zirve için mücadele vereceğimiz için çok geniş rotasyon imkanı olan bir kadro oluşturduk. Courtney Vandersloot, gerek Türkiye'de gerekse Avrupa'da koyduğumuz hedefler doğrultusunda takım arkadaşları ile büyük bir güç oluşturacaktır.' ifadelerini kullandı.

Vandersloot ise iyi bir sezon geçirmek istediklerini kaydederek, 'Hedefimiz mücadele ettiğimiz tüm kupaları kaldırmak. Takımın yakalamış olduğu kimya ile iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Hepimizde bu istek ve hırsın olduğunu görebiliyorum. Oldukça güçlü bir kadromuz var ve ligde istediklerimizi yapacak güçteyiz. Bunun için sahada iyi konsantre olarak mücadele edeceğiz. Hem kendim hem de takımım adına başarılı bir sezon geçireceğimize eminim.'değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA