Kayserispor Deplasmanda Gülmek İstiyor

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda 6 maçtır galip gelemeyen Kayserispor, yarın Gaziantepspor'u yenerek dış sahadaki 3 puan özlemini bitirmeyi hedefliyor Futbol şube sorumlusu Yıldız:'Gaziantepspor maçından 3 puanla ayrılarak, deplasmanda kazanamama şanssızlığına son vermek istiyoruz'.

MUSTAFA ÖNAL - Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda 6 maçtır galip gelemeyen Kayserispor, Gaziantepspor'u yenerek dış sahadaki 3 puan özlemine son vermek istiyor.

Ligde deplasmanda son olarak geçen sezonun 29. haftasında 17 Nisan'da Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden sarı-kırmızılı takım, bu maçtan sonra rakip sahada galibiyete hasret kaldı.

Kasımpaşa galibiyetinin ardından geçen sezon deplasmanda oynadığı maçlarda 31. haftada Beşiktaş'a 4-0, 34. haftada da Galatasaray'a 6-0 mağlup olan Kayseri temsilcisi, 32. haftada Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

- Öne geçti ancak kazanamadı

Kayserispor, bu sezon deplasmanda oynadığı üç maçta da öne geçmesine rağmen skor üstünlüğünü koruyamayarak, 3 puan özlemini sona erdiremedi.

Yeni sezonun ikinci haftasında iki kez öne geçtiği maçta Kadıköy'de Fenerbahçe ile 3-3 berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, önce Bursaspor ardından da Kasımpaşa karşısında skor üstünlüğünü yakaladığı karşılaşmalarda 3-1'lik skorlarla mağlup olmaktan kurtulamadı.

Ligde 6 hafta sonunda topladığı 5 puan ve averajla 15. sırada bulunan Kayserispor, Gaziantepspor maçından galip ayrılarak, ligde dış sahadaki 6 maçlık galibiyet hasretine son vermenin hesaplarını yapıyor.

- Yıldız: 'Gaziantep'te kazanarak, çıkışa geçmeyi hedefliyoruz'

Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantepspor karşısına mutlak 3 puan hedefiyle çıkacaklarını söyledi.

Ligde geride kalan haftalardaki iyi futbollarını sonuca yansıtamadıklarına dikkati çeken Yıldız, 3 puan özlemine Gaziantep deplasmanında son vereceklerine inandıklarını ifade etti.

Teknik heyet ve futbolcularına güvenlerinin tam olduğunu vurgulayan Yıldız, şunları kaydetti:

'Hafta boyunca çok yoğun tempoda çalıştık. Futbolcuların moral durumu iyi. Gaziantepspor maçından 3 puanla ayrılarak, deplasmanda kazanamama şanssızlığına son vermek istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Gaziantep'te kazanarak, çıkışa geçmeyi hedefliyoruz. Kart cezaları bulunan Mabiala ve Sow ile sakatlığının ardından takıma katılan kaleci Ali Ahamada dışında eksiğimiz bulunmuyor. İnşallah, Gaziantep'ten iyi bir sonuçla dönerek, taraftarımıza güzel bir galibiyet hediye ederiz.'

Kaynak: AA