Jurcic Açıklaması 'Akhisar Belediyespor Maçı Puan Almak İçin Fırsat'

Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda oynayacakları Akhisar Belediyespor maçını, puan almak için fırsat olarak gördüklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Akhisar Belediyespor ile deplasmanda mücadele edecek Adanaspor, karlaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Osman Yereşen Tesisleri’nde yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenmanda futbolcular, ısınma, yenileme, kondisyon ve 5’e 2 top kapma çalışması yaptı. Antrenmana bütün futbolcular katıldı.

Turuncu-beyazlıların Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Adanaspor’un puansal anlam haricinde çok iyi bir takım olduğunu belirtti.

Konsantrasyon kaybı

Jurcic, geçen hafta oynanan Kardemir Karabükspor maçında konsantrasyonlarının düşük olduğunu söyleyerek, “Bireysel anlamda konsantrasyonumuz düşük olunca Karabük gibi güçlü takımlar bunu cezalandırabiliyor. Biz ancak ikinci yarı maça dönebildik. Farkı bire indirmeyi başardık ama beraberlik veya galibiyeti yakalayamadık. Bu haftaki çalışmalarımızda da konsantrasyon kaybını engellemeye çalışıyoruz” dedi.

"Maçtan maça bakacağız"

Takımdaki puansal anlamdaki kötü gidiş için ’Maçtan maça bakacağız’ açıklamasını yapan Jurcic, şunları kaydetti:

“Puansal anlamda istediğimizi elde edemedik ama onun dışında takımımız iyi. Aynı şekilde Kardemir Karabükspor maçının ikinci yarısı bizi cesaretlendirdi. Oyuncularımızın gösterdiği performans bizim için cesaret verici. 3 puan kazanamamış olabiliriz ama anlayışımızı değiştirmiyoruz. Kendi çalışmalarımıza aynı devam ediyoruz. Maçtan maça bakacağız bakış açımız bu şekilde. Benim işimi tek bir maç ne iyi gösterir ne kötü gösterir bir bütün olarak bakıyorum.”

Akhisar’ın analizi tamam

Cumartesi günü oynanacak Akhisar Belediyespor maçı için de değerlendirmede bulunan Jurcic, “Analizi yaptım. Bizimle benzer sorunları olan bir takım. İyi futbol oynuyorlar. Bizim gibi puan eksiklikleri var. Puan almak için bu maçı fırsat olarak göreceklerdir ama bizde fırsat olarak görüyoruz. Benim için en önemli şey bu” diye konuştu.

Kaynak: İHA