Göztepe Ve Karşıyaka Kulüplerine 'Sigortalı' Destek

Arkas Sigorta tarafından iki takım taraftarları için hazırlanan 'Taraftar Sigortası'nın tanıtımı yapıldı.

Arkas Sigorta tarafından Göztepe ve Karşıyaka taraftarları için hazırlanan 'Taraftar Sigortası'nın tanıtımı yapıldı.

Arkas Holding binasındaki tanıtım toplantısında konuşan Karşıyaka Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, spor kulüplerinin iş dünyasıyla yan yana olmasıyla, kulüplerin daha iyi yerlere geleceğine inandığını söyledi. Teklif geldiğinde hiç tereddüt etmeden kabul ettiklerini kaydeden Altuğ, projeye camialarının da sahip çıkacağına inandığını sözlerine ekledi.

Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya ise bu tür işbirliklerine çok sıcak baktıklarını söyledi. Arkas Holding'in İzmir merkezli bir holding olduğunu hatırlatan Papatya, 'Bu birliktelikten pozitif şeyler çıkaracağımızı ümit ediyoruz.' dedi.

Arkas Holding CEO’su Önder Türkkanı yaptığı konuşmada, 1912'de kurulan Karşıyaka Spor Kulübü ile 1925'te kurulan Göztepe Spor Kulübünün Türk spor tarihinin çok önemli mihenk taşları olduğunu söyledi.

'Göz Göz Sigorta' ve Kaf Kaf Sigorta' ürünleri sayesinde Arkas Sigorta'dan yaptırılan her poliçenin iki kulübe katkı sağlayacağını belirten Türkkanı, 'Günümüz koşullarında hepimiz kasko, trafik, konut, zorunlu deprem, özel sağlık, ferdi kaza, eğitim ve hayat sigortası yaptırıyoruz. Üç yıllık anlaşma kapsamında Arkas Sigorta ile her türlü riski güvence altına alan taraftarlar aynı zamanda 25 farklı sigorta şirketinin avantajlı ve rekabetçi fiyatlarından da yararlanabilecek.' diye konuştu.

Türkkanı, ilk etapta her poliçe komisyon bedelinin yüzde 50'sinin kulüplere ödeneceğini, zamanla bu oranın artabileceğini kaydetti. Anlaşmanın 3 yıllık olduğunu hatırlatan Türkkanı, 'Bu doğrultuda her sene adına en fazla poliçe düzenlenen kulübe yıl sonunda bir kupa ve artı maddi destek vereceğiz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA