'Giresunspor'un Saha Avantajı Bizi Ürkütüyor'

Boluspor Kulübü Başkanı Çarıkçı: 'Giresunspor bizim için zor bir deplasman, bu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz'.

TFF 1. Lig'in 8. haftasında 22 Ekim Cumartesi günü Giresunspor'a konuk olacak Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, rakiplerinin saha avantajının kendilerini ürküttüğünü söyledi.

Kırmızı-beyazlı ekip, deplasmandaki Giresunspor maçının hazırlıklarını Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerde teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde sürdürdü.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanı, kulüp başkanı Necip Çarıkçı ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Çarıkçı burada yaptığı açıklamada, ligde geçen haftaki Denizlispor maçının naklen yayınlandığını hatırlatarak, karşılaşmayı izlemek için gelen seyirci sayısının kendisini üzdüğünü, bunun için akşam toplantı yapacaklarını, maçlara taraftarların gelmesi konusunda herkesten destek beklediklerini ifade etti.

'Taraftar olmayınca bu işler olmuyor.' diyen Çarıkçı, 'Takımımız ligde şu an 2'nci sırada ve maçlarda stadyumun dolması lazım. Bu konu üzerinde titizlikle duracağız.' diye konuştu.

Çarıkçı, takımın maç için yarın yola çıkacağını belirterek, 'Giresunspor bizim kardeş kulübümüz. Giresunspor'un saha ve seyirci avantajı bizi ürkütüyor. Giresunspor taraftarı maçlara yoğun ilgi gösteriyor. Çok enteresan bir sahası var Giresunspor'un. Giresunspor bizim için zor bir deplasman, bu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Puanla dönersek önümüz daha iyi açılır.' ifadelerini kullandı.

Takımda, maçlarda kart gören oyunculara yönelik de önlemlerin alındığına dikkati çeken Çarıkçı, bu durumdan teknik heyetin de rahatsız olduğunu, kart gören oyunculara gerekli cezaların verildiğini, bu konuda herkesin kendisini frenlemesi gerektiğini belirtti.

- Boluspor şirketleşme yolunda

Çarıkçı, Boluspor'un bundan sonra Avrupa ve Türkiye'yi izleyeceğini anlatarak, 'Bir ya da iki ay içerisinde şirketleşme çalışmasını bitireceğiz. Bu konuda da Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile görüşme yapacağız. Futbol Federasyonunda görev yapanlarla görüşeceğiz. Kulübü de şirket pozisyonuna geçireceğiz. Borsaya da bir yıl sonra çıkarız.' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA