Gazetecilerden Boluspor'a Ziyaret

Boluspor'un antrenmanını izleyen Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, futbolculara baklava ikram etti Boluspor Teknik Direktörü Çapa:'Biz ligi nerede bitiririz bilemeyiz ama her hafta mücadele eden, inanan ve taraftarını mutlu edecek bir oyuncu grubu ile sahaya çıkacağımızın sözünü verebiliriz'.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) üyeleri, TFF 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Giresunspor'la karşılaşacak Boluspor'un antrenmanında, futbolculara baklava ikram etti.

Kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerine gelen BGC Başkanı Bülent Velioğlu ve cemiyet üyesi gazeteciler, teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleşen antrenmanı izledi.

Antrenmanın sonunda yanlarında getirdikleri baklavayı Bolusporlu futbolculara ve teknik heyete ikram eden gazeteciler, başta bu hafta oynanacak Giresunspor maçı olmak üzere tüm müsabakalarda takıma başarılar diledi.

Velioğlu, burada yaptığı açıklamada, Boluspor'un teknik ekibi, futbolcuları ve yönetimiyle bu seneye çok farklı bir başlangıç yaptığına dikkati çekerek, 'İnşallah Boluspor bu sene 20 seneden fazladır hasret duyduğu Süper Lig'e çıkar. Sizden çok şey bekliyoruz. Size çok güveniyoruz.' diye konuştu.

Teknik direktör Çapa ise Bolu basını ile Boluspor arasında sağlanan bu birlik ve beraberliğin çok güzel olduğunu dile getirdiği konuşmasında, şu ifadeleri kullandı:

'Bolu olmayınca Boluspor olmaz, Boluspor olmayınca da Bolu'dan kimse söz etmez. Biz ilk günden itibaren Bolu'da bir sıcaklık hissettik. Gelirken kafamızda soru işaretleri vardı. Çünkü, bilmediğiniz bir camiaya, lige ve tamamen yeni oluşmuş bir yönetim kurulu ile yeni kurulacak bir oyuncu grubuna geliyorsunuz. Aklımızda çok fazla soru işareti vardı ama bunu yönetimimizin gayreti ve Bolu'daki insanların bize sahip çıkması ile iyi bir şekilde aştığımızı düşünüyorum.'

Çapa, şu anda hem ligde hem de kulüp içinde her şeyin çok güzel gittiğini ifade ederek, 'Biz ligi nerede bitiririz bilemeyiz ama her hafta mücadele eden, inanan ve taraftarını mutlu edecek bir oyuncu grubu ile sahaya çıkacağımızın sözünü verebiliriz.' şeklinde konuştu.

- Santos: 'Önemli bir destek'

Boluspor'un Brezilyalı futbolcusu Andre Santos da gazetecilere, antrenmana geldikleri için teşekkür ederek, şunları söyledi:

'Ben ve diğer oyuncular için çok önemli bir destek oldu. Başkanımız burada, herkes burada, destek görmek bizi çok mutlu ediyor. Hocamızın dediği gibi, şehir ve bu camia için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Buna söz veriyoruz. İdmanlarda elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Başkanımız da bizden desteğini esirgemiyor. Bu şekilde devam edeceğimize inanıyorum ve söz veriyorum.'

Kaynak: AA