Eskişehirspor Teknik Direktörü Özalan Açıklaması

'Sezon başında koyduğumuz şampiyonluk hedefi için toplamamız gereken puana ulaşmak amacıyla her maça kazanmak için çıkıyoruz'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un teknik direktörü Alpay Özalan, sezon başında koyulan şampiyonluk hedefine ulaşmak için her maça kazanmak için çıktıklarını söyledi.

Özalan, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta yaptıkları ve 1-0 kazandıkları Giresunspor maçından aldıkları 3 puanın önemli olduğunu bildirdi.

Bu hafta İzmir deplasmanında Göztepe ile karşılaşacaklarını hatırlatan Özalan, şöyle konuştu:

'Sezon başında koyduğumuz şampiyonluk hedefi için toplamamız gereken puana ulaşmak amacıyla her maça kazanmak için çıkıyoruz. Rakibimiz bizi ilgilendirmiyor. Göztepe'nin iyi bir kadrosu var. Biz de iyi kadroya sahip, iyi bir takımız. Mücadele ve oyun açısından güzel bir karşılaşma olacak. Önümüzdeki puanları toplamalıyız. Namağlup yola devam etmemiz güzel.'

Özalan, bir gazetecinin 'Semih Şentürk'ü performansını nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna, 'Onu iyi tanıyorum. Onun bu takımla olması için mücadele verdim. Bunun karşılığını almak sevindirici. Semih işini iyi yapıyor. Ceza sahası içinde topla buluştuğunda yaptığı en iyi iş gol atmak. Pozisyonları iyi değerlendiriyor.' yanıtını verdi.

Kaynak: AA