Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü TB2L'de Ki İlk Maçının Hazırlıklarını Devam Ediyor

Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü, Türkiye Basketbol 2. Lig (TB2L)’deki ilk maçına bu hafta oynayacağı İzmir Büyükşehir Belediyesi maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İstasyon Kapalı Spor Salonu’nda günü tek idmanla geçiren Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübünün Başantrenörü Yeşer Karabulut, yeni sezon müsabakaları hakkında yaptığı değerlendirmede, taraftarların desteğiyle yeni sahada yeni başarılara imza atacaklarını belirtti.

Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü olarak, yeni sezonda karşılaşacakları müsabakalar için çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini belirten Karabulut, şunları söyledi:

’’2016-2017 basketbol sezonunda bu hafta İzmir Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağız. Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne de merhaba dediğimiz bir maç olacak. Yaklaşık 35 gündür, düzenli şekilde antremanlarımızı yapıyoruz. Bu arada 4 tane hazırlık maçı oynadık ve bunlarda da iyi sinyaller verdiğimiz ve güzel başarılar elde ettiğimiz karşılaşmalar oldu. İyi bir kadro mücadele eden ve genç, koşan ve her maçı kazanmak isteyen bir ekip var. Yeni salondayız. Gördüğünüz gibi her şeyiyle çok iyi bir salon. Burayı bizlere kazandıran bütün büyüklerimize teşekkür ediyorum. Bu sene dediğimiz gibi Türkiye Basketbol 2. Ligindeyiz. Zor bir sezon bizi bekliyor. Açılış maçı çok önemli. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile bu Pazar günü saat: 14:00’te karşı karşıya geleceğiz. Sayın Belediye Başkanımız Selim Yağcı, şehir merkezinden taraftarlarımızın buraya otobüslerle getirilmesi noktasında katkıları olacak. Bu noktada bizleri şu ana kadar yalnız bırakmayan ve bizlerin bu hedefe gelmemizde büyük katkıları olan taraftarlarımıza sesleniyorum. Bütün taraftarlarımızı bu hafta Pazar günü saat: 14:00’te gerçekleştirilecek olan müsabakaya bekliyoruz. Onlara güzel bir galibiyet hediye etmek istiyoruz. Güzel bir buluşmada bir araya gelmek dileğiyle hoşça kalın’’ ifadelerini kullandı.

Oyunculardan Mert Yavi ise; taraftarlara güzel bir basketbol maçı izleteceklerini belirterek, ’’Herkesi maçlara bekliyoruz. Pazar günü önemli bir maçımız var. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya geleceğiz. Bütün Bilecik halkını bekliyoruz’’ dedi.

Kaynak: İHA