Aydınspor 1923'Te Kongre Heyecanı

Aydınspor 1923’te geçtiğimiz hafta sağlanamayan çoğunluk nedeniyle bir hafta sonraya kalan olağanüstü kongre Cuma günü saat 12.00’de yapılacak. Başkanlık için henüz bir aday çıkmazken mevcut Başkan Hidayet Türen’in adaylığını açıklayıp açıklamayacağı ise merak konusu oldu.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923’te uzun süren meraklı bekleyiş Cuma günü sona erecek. Olağanüstü kongreye gidecek olan siyah beyazlılar yeni başkanını seçerek yeni bir yol haritası izleyecek. Saat 12.00’de Aydınspor 1923 Hüseyin Aksu Tesislerin’de yapılacak olan kongrede kimin aday olacağı merak konusu oldu. Mevcut başkan adaylık konusunda çekimser davranırken, “Aydınspor 1923 kulübü sahipsiz kalmaz. Eğer ki aday çıkmazsa şehrin takımını sahipsiz bırakmayız. Eğer ki kulübü yönetecek olan yöneticiler çıkarsa da devretmeye hazırız” dedi.

Öte yandan Aydın’daki spor kulislerinde ise Türen’in adaylığa hazır olduğu ve yönetime de bazı önemli isimleri takviye yaparak listesini oluşturduğu konuşuluyor.

Kaynak: İHA