Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu Açıklaması

'Samsun'dan iyi bir skorla döneceğimize inanıyoruz'.

TFF 1. Lig'de 23 Ekim Pazar günü deplasmanda Samsunspor'la karşılaşacak Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Samsun'dan iyi bir skorla döneceklerine inandığını belirtti.

Eroğlu, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, bu hafta konuk olacakları Samsunspor'un iç sahada yenilgisinin bulunmadığını anımsattı.

Samsunspor açısından geçen hafta yaşanan teknik direktör değişikliği ve taraftar desteğinin avantaj olabileceğini kaydeden Eroğlu, 'Ancak biz de deplasmanda başarılı bir performans sergiliyoruz. Çok iyi çalıştık, fiziksel ve moral olarak oyuncularımız üst düzeyde. Samsun'dan iyi bir skorla döneceğimize inanıyoruz.' ifadelerini kullandı.

Öte yandan İzmir'deki son çalışmasını Selçuk-Efes Tesisleri'nde gerçekleştiren İzmir temsilcisi, yarını antrenman yapmadan geçirecek ve akşam saatlerinde Samsun'a gidecek. Altınordu, karşılaşma için son idmanını cumartesi günü Samsun'da yapacak.

Altınordu'da tedavisi süren Muhammet Emel, fizyoterapist Kazım Bayram eşliğinde çalıştı. 18 Yaş Altı Milli Takımı ile Romanya'da bulunan Recep Yemişçi ve UEFA Gençlik Ligi'nde forma giyen Fatih Aktay, Alican Özfesli, Berke Özer ve Yusuf Yalçın Arslan, antrenmana katılmadı.

Kaynak: AA