AGÜ Spor'un Adı Bellona AGÜ Oldu

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden AGÜ Spor’un yeni adı Bellona AGÜ oldu.

FETÖ operasyonları kapsamında kayyum atanan ve daha sonra TMSF’ye devredilen Boydak Holding bünyesindeki Bellona, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ile tüm sponsorluk anlaşması imzaladı. Bu anlaşma ile AGÜ, 2 yıl boyunca ligde Bellona AGÜ adıyla mücadele edecek.

İmza töreninde konuşan Boydak Holding Pazarlama ve Reklam Koordinatörü Bilal Uyanık, AGÜ Kadın Basketbol Takımı’nın Kayseri’nin sosyal yaşamında ve Türkiye’de kadınların spora teşvik edilmesinde önemli bir misyon üstlendiğini ve bu camiaya destek vermekten mutlu olduklarını söyledi.

Uyanık, kadınların en sevdiği ve lider mobilya markası olan Bellona’nın bu sponsorluğunun, Türkiye’deki kadın spor kulüplerine destek için de örnek teşkil edeceğine inandığını kaydetti.

Bilal Uyanık, maçlarını 7 bin 200 kişilik kapasiteye sahip Türkiye’nin en büyük kapalı spor salonlarından olan Kadir Has Spor Salonu’nda oynayan Bellona AGÜ’nün bundan sonra yeni sponsorunun desteğiyle hem daha fazla seyirci ile maçlarını oynayacağını, hem de daha iyi sonuçlar elde edeceğini söyledi.



İmza töreninde konuşan Bellona AGÜ Başkanı Ömer Yağmur ise, Bellona’nın desteği ile lig ve Avrupa’da şampiyonluğa ulaşacaklarını düşündüklerini dile getirdi. Yağmur, “Bellona’nın marka bilinirliği çok yüksek. Kadınlar liginde en güçlü ve bilinir bir markanın camiamıza tam sponsor olması çok önemli. Şehrin sosyal aktivitesinin değerini artıran AGÜ’nün bundan sonra daha güçlü olacağını ve spor camiasında isminden sıkça söz ettirecek. AGÜ ile beraber oldukları için kendilerini kutluyorum. İnşallah beraber çok güzel şeyler yapacağız. Bellona AGÜ Kadın Basketbol Takımı’na destek verdiği için camia başkanı olarak çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu önemli birlikteliğin uzun süreli olmasından dolayı da ayrıca mutlu olduk. Bellona’nın desteği ile bu yıl lig ve Avrupa şampiyonluğu hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyorum. İnşallah iki kuruma da hayırlı olur.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşmasını imzalandı. İmza törenine takım Antrenörü Ayhan Avcı ile sporcular da katıldı.

Kaynak: İHA