Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sözlü Açıklaması

'Engin İpekoğlu hocamızla Adana'da ilk maçımıza çıkacağız. Bu karşılaşmayı kazanıp hocamıza hediye etmemiz gerektiğini düşünüyorum'

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un kulüp başkanı Sedat Sözlü, Elazığspor ile oynayacakları maçta futbolcularına güvendiklerini söyledi.

Teknik heyet ve futbolcularla yemekte bir araya gelen Sözlü, burada yaptığı konuşmada, yarın oynayacakları maçı kazanacaklarına inandığını belirterek, 'Bu yemeğin, oynayacağımız Elazığspor maçı öncesi moral ve motivasyon anlamında takıma katkılı olacağına inanıyorum. Adana Demirspor eğer şampiyon olacaksa bu birlik ve beraberlik sayesinde olacaktır. Engin İpekoğlu hocamızla Adana'da ilk maçımıza çıkacağız. Bu karşılaşmayı kazanıp hocamıza hediye etmemiz gerektiğini düşünüyorum. En büyük vazife de siz futbolcu kardeşlerimize düşüyor.' ifadelerini kullandı.

- Hazırlıklar tamamlandı

Adana Demirspor, yarın sahasında oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre mavi-lacivertliler, teknik direktör Engin İpekoğlu idaresinde Aytaç Durak Tesisleri'nde antrenman yaptı. Koşu ile başlayan idman, 5'e 2 top kapma ve taktik çalışma ile sona erdi.

Bu antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Adana Demirspor, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Adana'daki 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda yarın oynanacak karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak.

Kaynak: AA