Adana ASKİ, Lige Galibiyetle Başlamak İstiyor

Genel menajer Yücel:'İstanbul Üniversitesi kaliteli bir ekip kurdu ama Adana'ya galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz'.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin ilk haftasında deplasmanda İstanbul Üniversitesi ile karşılaşacak Adana ASKİ, galibiyet hedefliyor.

Kulübün genel menajeri Fatih Yücel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lig öncesi 3 hazırlık turnuvasına katıldıklarını söyledi.

Bu turnuvalarda oyuncularının 'takım olma' yolunda ivme yakaladığını ve iyi bir seviyeye geldiklerini anlatan Yücel, şunları kaydetti:

'Turnuvalarda tek olumsuzluk, ABD asıllı forvet Alysha Clark'ın sakatlık yaşaması oldu. O da bugün idmanlara başlıyor. İnşallah İstanbul deplasmanındaki maça yetişecek ve tam kadro hazır olacağız. Bugün Adana'da son antrenmanımızı yapıp yarın da İstanbul'a gideceğiz. Burada İstanbul Üniversitesi'nin salonunda da bir çalışma yaparak hazırlıklarımızı tamamlayacağız. İstanbul Üniversitesi kaliteli bir ekip kurdu ama Adana'ya galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz. Hazırlık maçlarına göre ligin en formda takımlarından biriler ancak hiçbir maça yenilmek için çıkılmaz. Bizim hedefimiz de galibiyet.'

İstanbul Üniversitesi-Adana ASKİ maçı 22 Ekim Cumartesi günü Prof. Dr. Turgay Atasü Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak.

Kaynak: AA