Gölbaşı Belediyespor Sezona Hızlı Başladı

Ankara Süper Amatör Lig’de mücadele eden Gölbaşı Belediyespor, ligin ilk müsabakasında karşılaştığı Çınar Gülveren Birlik Spor’u 6-0’lık skorla mağlup etti.

Bu sezon Ankara Süper Amatör Lig’de mücadele veren Gölbaşı Belediyespor, ligin ilk maçında karşılaştığı Çınar Gülveren Birlik Spor’u 6-0’lık skorla mağlup ederek hızlı bir başlangıç yaptı. İlk yarı taraftarın da desteği ile maça başlayan Gölbaşı Belediyespor 16. dakikada Mustafa Akyüz’ün, 20. dakikada da Oktay Yüksel’in golüyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

Gölbaşı Belediyespor ikinci yarıda da rakibi karşısında üstün bir oyun bir sergiledi. Maçın 57. dakikasında Arda’nın golü ile skor 3-0 olurken, 62, 66 ve 89. dakikalarda Emrah Ay’ın kaydettiği gollerle maçın skoru 6-0 oldu.

“En iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz”

Karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal, sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını dileyerek, “İlk maçımızda takımımızın oyunundan ve sonuçlarından çok memnunuz. İnşallah her zaman böyle gider. Göreve geldiğimizden bugüne Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın bize vermiş olduğu büyük desteklerle kulübümüzü alt yapı ve üst yapıda, voleybol, basketbol, atletizm, jimnastik, kickboks, tekvando branşlarında en iyi yerlere getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Gölbaşı Belediyesi tarafından spor kulübüne 450 metrekare kapalı alan tahsis edildiğini belirten Çal, “Burada da alt yapıda güreş ve halterle devam edeceğiz. Şuan için Gölbaşı Belediyespor bünyesinde 558 lisanslı sporcu var. Ayın 8’i ile 12’si arası hentbol takımımızın Eskişehir’de playoff maçı var. 4’lü gruplar halinde 2 takım ikinciliğe çıkma mücadelesi verecek. Nasip olursa hentbol takımımızın ikinciliğe çıkmış olacak” ifadelerini kullandı.

“Gençleri spora yönlendiriyoruz”

Gençleri ve çocukları spora yönlendirdiklerini söyleyen Çal, “Gölbaşı’nda gençliğin spor yapmasını istiyoruz. Ankara’nın hiç bir yerinde olmayan tesisler Gölbaşı’nda var. Spora ve sporcuya değer veren belediye başkanımız var. Onun desteği ile bizlerde Gölbaşı halkına hizmet vermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA