Yeni Malatyasporlu Futbolcu Sinan Özkan Açıklaması

'Çıkış yakaladık, bunu sürdürmek istiyoruz'.

TFF 1. Lig'in lideri Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Sinan Özkan, ligde yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini söyledi.

Sinan, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda 2-1 galibiyetle ayrıldıkları Şanlıurfaspor maçında iyi mücadele ettiklerini ifade etti.

Karşılaşmada geriye düştükten sonra maçı çevirmenin zor olduğunu belirten Özkan, 'Elimizden geleni yaptık ve 1-0 geriye düştükten sonra 2-1 öne geçtik. Güzel bir galibiyet oldu. Bu galibiyetin keyfini çıkarttık. Artık Manisaspor maçına yoğunlaştık.' diye konuştu.

Takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını dile getiren Özkan, şunları söyledi:

'Hocamızın çıkardığı bir ilk 11 var. Ona da saygısızlık yapmak istemiyorum çünkü bütün arkadaşlarımız çok iyi oynuyor. Dialiba, Pereira, Amutu, Mba çok iyi performans sergiliyor. Biz de arkadaşlarımıza dışarıdan destek verip 5 dakika, 30 dakika sahaya çıkıp takımın kazanması adına elimizden geleni yapıyoruz. Futbolcu için tabii ki gol atmak güzel bir şey ama takımın kazanması daha büyük önem taşıyor. Takım olarak biz bunun havasındayız. 7 maçta 16 puan oldukça güzel. Önümüzdeki Manisaspor maçını da kazanırsak çok güzel şeyler olabilir. Çıkış yakaladık, bunu sürdürmek istiyoruz.'

Kaynak: AA