Samsunspor Sportif Direktörü Zeren Açıklaması

'Altınordu maçı bizim için önemli bir virajdır. Kazandığımız takdirde puan anlamında da rahatlayacağız'

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, Altınordu maçının önemli bir viraj olduğunu belirterek, 'Kazandığımız takdirde puan anlamında da rahatlayacağız.' dedi.

Coşkun Zeren, AA muhabirine, pazar günü sahalarında yapacakları Altınordu maçını değerlendirdi.

Rakibin çok disiplinli futbol oynadığını ancak kendilerinin de sahaya her zaman kazanmak için çıktıklarına işaret eden Zeren, 'Şüphesiz çok zor maç olacak ama kazanmak istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımızı yapıyoruz. En çok taraftarlarımıza ihtiyaç duyduğumuz maçlardan biri olacak. Çünkü taraftarlarımız bu takımı inanılmaz coşturuyor, inanılmaz oynatıyor. Taraftarların etkisiyle sahada farklı bir Samsunspor oluyor.' ifadelerini kullandı.

Takımın acil puanlara ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Zeren, 'Gerekli mücadeleyi sahaya yansıtacağız. Altınordu'yu Samsun'dan eli boş göndermek istiyoruz. Altınordu maçı bizim için önemli bir virajdır. Kazandığımız takdirde puan anlamında da rahatlayacağız. Taraftarlarımız stadyumu doldurursa ve takımın arkasında olursa başaramayacağımız bir şey yok.' diye konuştu.

Öte yandan Samsunspor, teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde günde çift idman yaparak Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kırmızı-beyazlı futbolcular, sabah antrenmanında kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Akşam idmanında ise taktik çalışması gerçekleştirilecek.

Antrenmana sakatlığı bulunan Ercan Yazıcı dışında tüm oyuncular katıldı.

Kaynak: AA