Okan Buruk Açıklaması 'Sahaya Kazanmak İçin Çıkacağız'

Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, oyuncularına çok güvendiğini belirterek, “Sahaya kazanmak için çıkacağız, taraftarımızın bize yansıtacağı ruhu biz de oyunumuza yansıtacağız” dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Göztepe’nin Teknik Direktörü Okan Buruk, Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde basın mensupları ile bir araya geldi. İlk olarak 1-0 galip geldikleri Ümraniyespor maçı ile ilgili konuşan Buruk, “Ümraniyespor maçının zor bir maç olacağını biliyorduk. Ligimizde kolay maç yok, özellikle deplasmanda oynadığınız zaman maç daha da zorlaşıyor. Çok iyi bir maç olarak kabul etmiyorum bu maçı, daha iyisini yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

"Önemli olan kendi doğrularımızı sahaya yansıtmak"

Pazar günü oynayacakları Eskişehirspor karşılaşmasını kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirten Okan Buruk, “Eskişehirspor’a baktığımız zaman iyi bir kadroya sahip, ligin iddialı takımlarından biri. Kiminle oynarsak oynayalım bizim için önemli olan kendi doğrularımızı sahaya yansıtmak. Oyuncularımın bu maç ile ilgili ekstra bir motivasyonu olacaktır, kendi sahamızda taraftarımızın önünde ligdeki rakiplerimizden biriyle karşılaşacağız” dedi.

"Oyuncularıma güvenim tam"

Sarı-kırmızılı taraftarların maçın biletine yoğun ilgi gösterdiğini açıklayan Buruk, “Kısa süre içerisinde biletler tamamen tükenecektir. Elazığspor maçında Bornova Doğanlar Stadı’nda ilk kez oynadık, sahayı tanıdık. Bu maç, bu anlamda bizim için biraz daha kolay olacak. Sahaya kazanmak için çıkacağız, taraftarımızın bize yansıtacağı ruhu biz de oyunumuza yansıtacağız. Oyuncularıma güvenim tam” şeklinde konuştu.

Türkiye Kupasındaki hedef hakkında gelen soruya “Gruplara kalmak istiyoruz” diye yanıt veren Okan Buruk, “Geniş bir kadromuz var ve her oyuncumu kullanmak istiyorum. Karagümrük deplasmanına kazanmak için gideceğiz. Rakibimiz maçlarını sentetik sahada oynuyor bunu çok doğru bulduğumu söyleyemem” dedi.

Kaynak: İHA