Dadaşlar, Kocaeli Birlikspor'a Hazırlanıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta geçtiğimiz hafta kendi evinde İstanbulspor’a 3-2 mağlup olan mavi-beyazlılar Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Kocaeli Birlik Spor hazırlıklarını sürdürüyor.

BB Erzurumspor Tesislerinde Teknik Direktör Ahmet Yıldırım nezaretinde 5-2 çalışma, kaleli oyunu ve taktiksel antrenmanla çalışmayı sonlandıran mavi-beyazlıların antrenmanı sırasında yıldız Oyuncu Engin Baytar, hafif sakatlık geçirerek idmanı yarıda bıraktı. Sakatlığı devam eden Mert Nobre ise antrenmana katılmadı. Kaleci Antrenörü Emin Sarı nezaretinde çalışan mavi-beyazlı kaleciler Ahmet, Ramazan Evren, Onur ve Serkan’ın bir birinden güzel kurtarışları alkış aldı.

İstanbulspor karşında şanssızlığın getirdiği mağlubiyetle sonuçlanmasından üzüntü duyduğunu ifade eden Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, “Futbolda bazen de şans sizden yana olmuyor. İstanbul maçını unuttuk. Şimdi önümüzde önemli Kocaeli Birlik Spor maçımız var. Bu maça odaklandık. Bu maçta futbolcularıma güveniyorum. İnşallah arzu ettiğimiz sonuçla dönmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: İHA