Çorum Belediyespor-Trabzonspor Maçına Doğru

Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda Çorum Belediyespor ile Trabzonspor arasında 26 Ekim'de Çorum'da yapılacak karşılaşmanın biletleri satışa çıkarıldı Kulüp basın sözcüsü Altunkaya:'Şu ana kadar, ilk gün olmasına rağmen bin adet bilet satıldı. Yoğun bir talep var. Maçı izlemek isteyenlerin biletlerini hemen almasını tavsiye ediyorum'

Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda Spor Toto 3. Lig takımlarından Çorum Belediyespor ile Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor arasında, 26 Ekim'de Çorum'da yapılacak karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu.

Çorum Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Mustafa Altunkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı'nda 26 Ekim Çarşamba günü saat 14.30'da başlayacak maçın biletlerinin, satışa çıkarıldığını söyledi.

Yönetim kurulu olarak bilet fiyatlarını, açık tribün için 30, kapalı tribün için de 60 lira olarak belirlediklerini hatırlatan Altunkaya, 'Şu ana kadar, ilk gün olmasına rağmen bin adet bilet satıldı. Yoğun bir talep var. Maçı izlemek isteyenlerin biletlerini hemen almasını tavsiye ediyorum. İnşallah maç günü de stadı taraftarlarımızla dolduracağız. Tüm taraftarları stadımıza bekliyoruz.' diye konuştu.

Bu arada, karşılaşmanın oynanacağı stat önünde kurulan stanttan yapılan bilet satışına, taraftarların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Maç için bilet satın alan Güngör Atak, 'Bilet için ciddi anlamda yoğun bir talep var. Çevre illerden arayan arkadaşlarımız da oluyor. Ben 10 tane bilet satın aldım. Belki biraz daha alabilirim.' ifadesini kullandı.

Ali Atan ise Trabzonspor taraftarı olduğunu ancak bu maçta memleketinin takımı Çorum Belediyespor'u destekleyeceğini dile getirerek, 'Trabzonspor gibi Türkiye'nin en önemli kulüplerinden biriyle karşılaşacağız. Bu maçtan da galip ayrılıp, Çorum Belediyespor'un gücünü tüm Türkiye'ye göstermek istiyoruz. Takımımızın bunu başaracağına inanıyorum. Ben de Trabzonspor taraftarı olarak Çorum Belediyespor'a katkıda bulunmak için biletimi aldım. İnşallah 26 Ekim'deki maçta gülen taraf biz oluruz. Trabzonspor'u seviyoruz ama bizim önceliğimiz memleketimizin takımı.' şeklinde konuştu.

Öte yandan, karşılaşma öncesi ilk etapta 5 bin biletin satışa sunulduğu öğrenildi.

Kaynak: AA