Ahmet Arabacı Açıklaması İlknur Gedik Kütahya'yı En İyi Şekilde Temsil Eden Milli Bir Sporcumuzdur

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Norveç’te yapılan Uluslararası İskandinav Kick Boks Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan milli sporcu İlknur Gedik’i makamında kabul etti.

Kick Boks’un ’altın kızı’ olarak adlandırılan İlknur Gedik’in ziyaretinde, Kick Boks Danışma Kurulu üyesi ve İl Temsilcisi Ahmet Arabacı ile Milli Hakem Fatma Çakır da hazır bulundu.

Milli sporcu İlknur Gedik’in ulusal ve uluslararası imza attığı başarılar hakkında bilgiler veren Kick Boks Danışma Kurulu üyesi ve İl Temsilcisi Ahmet Arabacı, ”Milli sporcu İlimiz sporcusu İlknur Gedik aşağıdan yukarıya sıralarsak bir Türkiye üçüncülüğü, bir Türkiye ikinciliği, 8 Türkiye şampiyonluğu, bir dünya şampiyonluğu, bir Avrupa şampiyonluğu ve bu sene de Uluslararası İskandinav Kick Boks Şampiyonası’nda sakatlanmasına rağmen 3’ncü olarak bir bronz madalya kazandı. 2015 yılında İtalya Rimini’de yapılan Avrupa Şampiyonasında, Avrupa Şampiyonu olan; yine İspanya San Sebastian’da Gençler Dünya Şampiyonu olarak bayrağımızı dalgalandıran ve İstiklal Marşımızı okutan aynı şampiyonada Şampiyonanın en teknik sporcusu seçilerek Kütahya’mızı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden milli sporcumuz İlknur Gedik Norveç’te yapılan Uluslararası İskandinav Kick Boks Şampiyonasında çok iyi götürdüğü bir maçta kolunun tekrar sakatlanması sonucu maalesef maçı bırakmak zorunda kaldı. Uluslararası İskandinav Kick Boks Şampiyonası’ndan bronz madalyayla üçüncü olarak döndü” diye konuştu.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Dünya ve Avrupa Şampiyonu İlknur Gedik’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi. (EFE)

Kaynak: İHA