Adanaspor'da, Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Turuncubeyazlı futbolcu Roni: 'Akhisar Belediyespor karşısında iyi bir oyun sergileyip Adana'ya puan veya puanlarla dönmek istiyoruz'.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında, deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Adanaspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Osman Yereşen Tesisleri'nde teknik direktör Krunoslav Jurcic yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan idman, yenileme ve 5'e 2 top kapma çalışmasıyla sürdü. Antrenman dar alanda pas, taktik ve orta-şut çalışmasıyla sona erdi. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmaya tüm futbolcular katıldı.

Gazetecilere açıklamada bulunan turuncu-beyazlı ekibin Brezilyalı futbolcusu Ronei Gleison Rodrigues Roni, geçen hafta sahalarında Kardemir Karabükspor'a 2-1 yenildiklerini anımsattı.

Kaliteli bir ekip olduklarını ancak çok erken gol yediklerini ve maça istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Roni, 'İkinci yarıda çok farklı bir takım gösterdik ama kazanmak için yeterli olmadı.' diye konuştu.

Roni, cumartesi günü deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

'Son maçta evimizde yenildiğimizi düşünürseniz, kaybettiğimiz bu puanı deplasmanda telafi etmemiz gerekiyor. Akhisar Belediyespor karşısında iyi bir oyun sergileyip Adana'ya puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Taraftarlarımıza, mesafe tanımaksızın bize destek oldukları için teşekkür etmek istiyorum.'

Roni, her maçta gol atmak istediğini ancak takımın kazanmasının kendisi için daha önemli olduğunu özlerine ekledi.

Kaynak: AA