Konak Belediyesi, Yeni Sezona Ayvalık'ta Hazırlanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Kadınlararası Deplasmanlı Futbol Ligi’nin takımlarından Konak Belediyespor Ayvalık’ta yeni sezona hazırlanıyor.

Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı önümüzdeki ay içinde başlayacak olan Türkiye Şampiyonluğu için son çalışmalarını Ayvalık-Sarımsaklı’da bulunan bir otelde kamp yaparak sürdürüyor.

Teknik Direktör Ali Alanç, yardımcısı Özkan Beceren yönetiminde futbolcular sabah sahilde kumda, öğleden sonra da 25 kişilik kadrosu ile Küçükköyspor sahasında çalışıyor.

Geçtiğimiz sezon şampiyon kadroyu koruyan Konak Belediyespor yeni sezon için Galatasaray’dan Burçak Erdoğan ile İstanbul Kireçburnuspor’dan Habibe ve Esra Erol’u transfer ederken, altyapıdan da 12 sporcuyu A takıma aldı.

Kasım ayı içinde başlayacak olan ligde Konak Belediyesi, Beşiktaş-Ataşehir, Kireçburnu, Samsun İlk Adım, Karadeniz Ereğli, Adana İdmanyurdu, Trabzon İdman Ocağı, Antalya Döşemealtı ve Amasya Eğitim Spor ile şampiyonluk için mücadele verecek.

Teknik Direktör Ali Alanç, “2016-2017 Bayanlar Futbol Liginde bu sezon da şampiyonluk için mücadele verecek bir kadroyu kurduk. Yaptığımız yeni transferlerle lige güçlü bir şekilde başlamak istiyoruz” dedi.

Öte yandan; Konak Belediyesi, Küçükköy Tafil Türkkan Stadı’nda Küçükköyspor’un U-16 takımı ile oynadığı hazırlık maçını 4-3 kaybetti.

Kaynak: İHA