Eskrim Müsabakaları Sona Erdi

Amatör Spor Haftası kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen eskrim turnuvası sona erdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 10-16 Ekim 2016 tarihleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri sona erdi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Eskrim Antrenörü Oktay Ergin’in yönetiminde yapılan müsabakalarda Süper Minik Erkeklerde Doruk Özbakır birinci, Halit Kırmacı ikinci, Oğuzhan Doğan üçüncü, Zafer Bayraktar dördüncü olurken süper minik bayanlarda İrem Demir birinci oldu.

Minik erkeklerde Bünyamin Özer birinci, Feyyaz Kaya ikinci, Bedirhan Açık üçüncü minik bayanlarda Esma Görgün birinci, Ebrar Ekin ikinci yıldız erkeklerde Kerem Özenen birinci, Yunus Emre Kıbrıs ikinci, Berat Yılmaz üçüncü, Mertcan Ölmez dördüncü yıldız bayanlarda ise Sudenur Gümüş birinci, Öykü Derin Köroğlu ikinci, Sinem Çakmak üçüncü ve Ebrar Özcanım dördüncü oldu.

Eskrim müsabakalarında dereceye giren sporculara Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, ASKF Başkan Yardımcısı Korhan Öztekin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdür Vekili Gülay Ercan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personel Şube Müdür Vekili Yasemin Sayın Köroğlu kupa ve madalyalarını takdim etti.

Kaynak: İHA