Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş Açıklaması

'Sezon başından bu zamana kadar oynayabileceğimiz en güçlü takım ile oynayacağız. Zor bir maç. İyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz' 'İyi bir takımla oynayacağımız için tedbirlerimiz de daha fazla olacak' Siyahbeyazlı futbolcu Gökhan: 'Yarın en iyi oyunumu oynamaya çalışacağım'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, grubun favorisi olarak gördüğü Napoli ile karşılaşacakları maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi.

Güneş, B Grubu 3. haftasında yarın İtalya temsilcisi Napoli ile yapacakları karşılaşması öncesinde San Paolo Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, 'Grubun favorisiyle oynayacağız. Hücum zenginliği iyi olan bir ekip. Sezon başından bu zamana kadar oynayabileceğimiz en güçlü takım ile oynayacağız. Zor bir maç. İyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz.' dedi.

Napoli'nin takım oyununu iyi oynayan bir ekip olduğunu belirten Güneş, 'Onlara karşı kendi oyunumuzu oynarken zaman zaman zorlanacağız. İyi bir takımla oynayacağımız için tedbirlerimiz de daha fazla olacak.' ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı takımın forvet oyuncusu Vincent Aboubakar'ın henüz resmi maçlarda gol atmadığını hatırlatan Güneş, 'Bugüne kadar atmadığı golleri atmasını bekleyeceğiz.' değerlendirmesinde bulundu.

- İnler: 'Napoli üzerinde çok büyük baskı olur'

İtalya'da 8 yıl forma giyen ve bunun 4 sezonunu Napoli'de geçiren tecrübeli futbolcu Gökhan İnler ise, 'Güzel bir maç olacağına inanıyorum. Napoli grubun lideri ve çok iyi top oynuyor ama biz oyunumuzu sahaya yansıtacağız. Yarınki mücadelede son iki maçı kaybettikleri için Napoli üzerinde çok büyük baskı olur.' diye konuştu.

Buraya galibiyet için geldiklerini ve ellerinden geleni yapmaları gerektiğini aktaran Gökhan, 'Burada olmaktan mutluyum. Yarın en iyi oyunumu oynamaya çalışacağım.' ifadesini kullandı.

- Siyah-beyazlılar hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, Napoli maçının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.

Karşılaşmanın oynanacağı San Paolo Stadı'nda teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirildi. İdmanın basına açık bölümünde ısınma koşusu ve 5'e 2 pas çalışmaları yapan siyah-beyazlı futbolcuların, basına kapalı bölümde ise taktik antrenman yaptığı belirtildi.

Napoli ile Beşiktaş arasındaki mücadele yarın TSİ 21.45'te San Paolo Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı, Rusya Futbol Federasyonundan Sergei Karasev yönetecek.

Kaynak: AA