Adana Demirspor'da Elazığspor Maçı Hazırlıkları

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’da Teknik Direktör Engin İpekoğlu, ligde yenemeyecekleri hiçbir takım olmadığını söyledi.

Adana Demirspor, ligin 8. haftasında cuma günü evinde oynayacağı Elazığspor maçı hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, göreve geldiği ilk maçta Adana Demirspor’u galibiyetle buluşturmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

"Enerjimizi rakibe yöneltmeliyiz"

İpekoğlu, Manisaspor maçında bazı hatalar yaptıklarını belirterek, “Hakeme karşı yapılan itirazlar sonucu görülen sarı kartlar takım olarak bizi sıktı. Bizim enerjimizi tamamen rakibe yöneltip oyunsal anlamda enerjimizi göstermemiz gerektiğine inanıyorum. Tabii ki Adana Demirspor camiası şampiyonluk beklentisi içerisinde. Ama her zaman şunu söylemişimdir. Bu baskı altından kurtulup doğru bir şekilde saha içerisinde davranan, doğru bir şekilde oyunsal anlamda takıma katkı sağlayan oyuncuların hem başarıya ulaşacağı hem de hedefledikleri noktaya geleceklerine inandığım teknik adamlardan bir tanesiyim. İlk yarıda çok ciddi hatalar yaptık. Takımsal anlamda topu kullanmamızda sıkıntılar var. Bu doğrultuda gerekli olan çalışmalarımıza bugünden itibaren başlayacağız” diye konuştu.

"Elazığspor’un zaaflarını belirledik"

Cuma günü oynayacakları Elazığspor maçı içinde konuşan Engin İpekoğlu, maçın zorlu geçeceğini söyledi.

İpekoğlu, “Elazığspor neredeyse 2-3 sezondur aynı kadroyla oynayan bir takım. Hücum hattında önemli oyuncuları var. Ama ben her zaman şunu söylüyorum bu ligde yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok, yenilmeyeceğimiz de hiçbir takım yok. Önemli olan saha içerisinde doğruları yapabilmek. Elazığspor takımının zaaflarını belirledik. Bu doğrultuda çalışmalar yapacağız. Göreve geldiğimiz ve içeride oynayacağımız ilk maçımız olduğu içinde Adana Demirspor taraftarı önünde 3 puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.

Adana Demirspor’un şampiyon olması için galibiyet serisi yakalaması gerektiğini söyleyen Teknik Direktör Engin İpekoğlu, “O serilerin ilkinin galibiyetini geçen hafta aldık bu hafta da galibiyet alıp yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Aytaç Durak Tesisleri’nde, Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde yaklaşık 1 saat 30 dakika çalışan mavi-lacivertliler, düz koşu ile başlayan antrenmanı, ısınma hareketleri ve rejenerasyon çalışmaları ile sürdürdü. Takım kaptanı Mickael Pote ise, yeni teknik direktörlerinin yeni bir sistem oturtmaya çalıştığını ileride daha iyi olacağına inandıkların söyledi.



Adana Demirspor’un başarılı oyuncularından Nikola Raspopovic de yaptığı açıklama da şunları söyledi:

“Dünyanın en iyi takımları da sezon boyunca inişli çıkışlı grafikler sergileyebilirler. Biz de ilk lige başladığımız da istediğimiz gibi başlayamadık ama geçen hafta 3 puan aldık bundan dolayı mutluyuz.”

Kaynak: İHA