Orhangazispor'da Hakem Tepkisi

Teknik direktör Metin: 'Kızdığımız hakem hataları oldu ancak böylesini hiçbir zaman görmedim, yaşamadım. Kimsenin de yaşadığını sanmıyorum'

Orhangazispor Teknik Direktörü Tuğrul Metin, Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Afjet Afyonspor maçında hakem hatalarının etkili olduğunu ileri sürerek, 'Kızdığımız hakem hataları oldu ancak böylesini hiçbir zaman görmedim, yaşamadım. Kimsenin de yaşadığını sanmıyorum' dedi.

Metin, düzenlediği basın toplantısıyla Afjet Afyonspor ile oynadıkları ve 1-0 mağlup oldukları maçı değerlendirdi.

Maçın ilk 10 dakikasından sonra oyunun kontrolünü ellerine aldıklarını ancak ataklarını sıklaştırdıkları esnada hiç olmayacak olmayacak bir pozisyondan gol yediklerini ifade eden Metin, 'Sonrasında yine toparlanıp oyun kontrolünü yeniden elimize aldık. İlk yarıda Umut Pusat'ın direkten dönen şutu gol olsa gidişat çok farklı olacaktı ancak olmadı. İkinci yarıya da çok iyi başladık. Baskı kurduk, aradığımız pozisyonları da bulduk ancak golü bir türlü bulamadık.'' dedi.

Tuğrul Metin, maçın sonucunda hakem yönetiminin de etkili olduğunu ileri sürde.

Futbol dünyası içinde 16 yılı geride bıraktığını, bir çok maçlar kazanıp bir çok maç kaybettiklerini dile getirerek, şunları söyledi:

'Kızdığımız hakem hataları oldu ancak böylesini hiçbir zaman görmedim, yaşamadım. Kimsenin de yaşadığını sanmıyorum. Hakem tüm takdir haklarını rakipten yana kullandığı gibi bir maç içinde 3 pozisyonda penaltıyı es geçmesi de anlaşılır gibi değil. Rakibin 3 numarası Umut’u yaka paça yere indiriyor. Hakem eli cebinde oyuncunun yanına koşuyor. Bakıyor ki 3 numara ve sarı kartı var, ikinci sarı çıkarmaktan vazgeçiyor. Bu kadar da olmaz. Emek veriyoruz, emeğimiz gasp ediliyor. Üstelik hakem verdiği her karar sonrasında gülüyor.'

Metin, iki haftada 6 puan kaybetmelerine rağmen lider durumda olduklarına dikkati çekerek, 'Biz iyi bir takımız. Biz yeniden ayağa kalkacağız, bundan kimsenin endişesi olmasın. Sezona başlarken, sezon sonu ilk 5 içinde yer alacağımızı söylemiştim. Aynı iddiamız devam ediyor. Önemli olan sezon sonu istediğimiz yerde olmak.'' dedi.

Kaynak: AA