Nazilli Belediyespor'da Beklenmeyen Ayrılık

Şampiyonluk parolasıyla yeni sezonu açan ancak son haftalarda kan kaybeden 2. lig takımlarından Nazilli Belediyespor’da teknik direktör Cüneyt Biçer’le yollar ayrıldı.

Spor Toto 2.lig beyaz grupta mücadele eden Nazilli Belediyespor’da Cünety Biçer ile yollar ayrıldı. Haftasonu oynadığı Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşmasında ağır bir yenilgi alan siyah beyazlı camia, deplasman maçından 2-1 yenik ayrılmıştı. Şampiyonluk parolasıyla yeni sezonu açan ancak son haftalarda oynadığı maçlarda puan alamayan Nazilli Belediyespor’da kötü gidişat masaya yatırıldı. Kulüp yönetiminin yaptığı toplantıdan Cüneyt Biçer, Murat Angın ve yardımcı Antrenör Birant Yaytaş ile sözleşmelerin feshedilmesi kararı çıktı.

Kulüp Basın Sözcüsü Özgen Türker, yaptığı açıklamada; "Teknik Direktörümüz Cüneyt Biçer ve ekibiyle yapmış olduğumuz değerlendirme neticesinde karşılıklı anlaşma sağlayarak sözleşme feshi konusunda mutabık kalınmıştır. Cüneyt Biçer ve ekibine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür ederiz ve bundan sonraki spor yaşamlarında başarılar dileriz" dedi.

Bu arada siyah beyazlı klüpte yeni teknik direktör gelen kadar alt yapı hocaları görev yapacak.

Kaynak: İHA