Diyarbekirspor'da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta Bergama Belediyespor’u 1-0 sahasında yenerek üst üste üçüncü galibiyetini alan Diyarbekirspor’da yüzler gülüyor.

Bergama Belediyespor maçının analizini yapan Teknik Direktörü Metin Altınay, önemli bir engeli daha geride bırakmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Altınay, zirve yarışındaki takımların kaybetmesinin önemli olduğunu ancak her şeyden daha önemli olanın kendi maçlarını kazanmaları olduğunu ifade etti.

Altınay, “Göreve başlarken önümüze 4 maçlık bir galibiyet serisi hedefi koymuştuk. Bu periyodun 3 maçını kayıpsız geride bıraktık. Bergama Belediyespor maçı çok ilginç geçti. Zaman zaman zorlandık, sıkıntı yaşadık çok iyi oynadık diyemem ama buna rağmen 3 topumuz direkten döndü, çok sayıda pozisyondan yararlanamadık. 1-0 da olsa kazanmasını bildik. İyi mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Takımımız daha iyi olacak. Rakiplerin kaybetmesi elbette sevindirici ama hepsinden önemli olan kendi maçlarımızı kazanmamızdır. Kendi takımım beni ilgilendiriyor. Bu yüzden rakip takım maçlarının sonuçlarına odaklı hareket etmiyoruz. Bu hafta zor bir deplasmana gideceğiz. Trabzon’dan 3 puanla dönmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA