Balıkesirspor 50. Yıl İçin Kitap Bastı

TFF 1. Lig takımı Balıkesirspor yaşadığı finansal sıkıntılardan çıkmak için, Balıkesirspor’un 50. yılı nedeniyle "Yarım asırlık tarih 1966-2016" isimli albümü 200 TL’den satışa çıkardı.

Balıkesirspor yaşanan maddi sıkıntılardan çıkmak için çare arıyor. Kulüp yönetimi, kuruluşunun 50. yılı nedeniyle ’Yarım asırlık tarih 1966-2016’ isimli albüm çıkardı. Ayrıca kulüp yönetimi Milli Piyango İdaresi ile anlaşarak Balıkesirspor adına çekiliş anlaşması yaptı.

Balıkesirspor yönetimi kulüp tesislerinde basın toplantısı yaptı. Kulüp yöneticilerinden Alp Kaan Balıkesirspor’un finansal açıdan zor günler geçirdiğini belirterek, "Burada önemli olan Balıkesirspor. Maddi sorunları aşmak için uzun süredir çalışmalar devam ediyor. Bu maddi sorunları aşmak için gelir getirici faaliyetler içindeyiz. Kulübümüze gelir getirmesi için Vodafone ile SMS anlaşması yaptık. Vodafone’dan 4026’ya mesaj atılabilecek. Bu SMS kampanyası kısa bir süre içinde başlayacak. Taraftarlarımızından destek bekliyoruz. Avea ile görüşmelerimiz devam ediyor. Milli Piyango İdaresi ile iki çekiliş için görüşmelerimiz sürüyor. İlk çekiliş Balıkesirspor adına olacak. İkinci çekiliş de eşya piyangosu şeklinde olacak ve bu çekilişler yıl sonuna kadar yapılacak" dedi.

Balıkesirspor için koleksiyonluk albüm hazırladıklarını söyleyen Kaan, "Balıkesirspor’umuzun 50. yılı için ’Yarım Asırlık Tarih 1966-2016’ albüm kitabı çıkardık. Bu albümü de 200 TL’den satacağız" şeklinde konuştu.

Balıkesirspor tesislerinde futbolcuların kaldığı odaların da yenilendiğini belirten Kaan, bu odaların tefrişinde hiçbir ücret almayan iş adamlarına da teşekkür etti. Balıkesirspor için ikinci antrenman sahasının tamamlandığını belirten Balıkesirspor Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi ise antrenman sahasının yapımında yardımları için Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’a teşekkür etti.

Toplantıya katılan basın mensupları yeni yapılan antrenman sahası ve tesislerde kalan futbolcuların yeniden tefriş edilmiş odalarını gezdi.

Kaynak: İHA