Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı Rakibine Fark Etti

Bu sezon Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, evinde ağırladığı Sakarya Büyükşehir Belediyespor karşısında rakibine fark attı.

Adıyaman’ı Hentbol 1. Ligi’nde temsil eden Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, ligin dördüncü haftasında kendi evinde ağırladığı Sakarya Büyükşehir Belediyespor karşısında gol rekoru kırdı. Rakibini 51-25 mağlup eden Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, bu sezon 1. Lig’de oynanan tüm müsabakalar göz önüne alındığında bu hafta attığı 51 golle en çok gol atan ekip unvanını eline aldı.

Sezon başında hedefini Hentbol 1 Lig’inde şampiyonluk olarak belirleyen ve kadrosunu bu şekilde kuran Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, maçın ilk yarısını 23-11 önde tamamladı. İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı maçtan 51-25’lik skorla ayrıldı.

Maç sonunda bir değerlendirmede bulunan Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı Kulüp Başkanı Aykut Dündar, kendilerini desteklemeye gelen tüm taraftarlara teşekkür ederek, “Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da terlerinin son damlasına kadar mücadele eden sporcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Allah’ın izniyle taraftarımızın da desteğiyle bu sezon Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı 1. Lig’de şampiyon olacaktır. Bu konuda bize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Belediye Başkanımız F. Hüsrev Kutlu’ya ve diğer destekçilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA