Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut Açıklaması

'İlk deplasman galibiyetini almanın mutluluğunu yaşıyoruz'.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, dün deplasmanda oynadıkları ve 2-1 galip geldikleri Adanaspor maçına ilişkin, 'İlk deplasman galibiyetini almanın mutluluğunu yaşıyoruz.' dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, birçok eksik oyuncularının bulunmasına rağmen Adana deplasmanından 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Takımın her geçen hafta daha iyi futbol oynadığını anlatan Tankut, 'Adanaspor karşısında ilk yarıda çok iyi bir futbol ortaya koyduk ve 2 gol bulduk. İlk yarı daha farklı bitebilirdi. İkinci yarı takım olarak aynı, ilk yarıya göre kötü oynadık. Penaltıdan bir gol yedik ve maçı riske atmış olduk. Buna rağmen ilk deplasman galibiyetini almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her geçen hafta daha iyi futbol oynuyoruz. İnşallah her şey daha iyi olacak.' diye konuştu.

Hikmet Ferudun Tankut, seyircisiz oynama cezaları bittiği için Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında konuk edecekleri Medi̇pol Başakşehi̇r karşısında bu sezon ilk kez taraftarlarının önünde mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA