İlker Başbuğ Bursa'ya Geliyor

Rotary 2440. Bölge Federasyonu, 2016-2017 çalışma döneminde yoğunlaştığı Cumhuriyet Kazanımları etkinlikleri kapsamında, Genelkurmay eski başkanlarından İlker Başbuğ’u konuşmacı olarak Bursa’ya davet etti. 18 Ekim 2016 tarihinde 19.30 22.30 saatleri arasında Almira Otel’de yapılacak konferansta konuşacak İlker Başbuğ, Cumhuriyet rejiminin ülkeye ve topluma kazandırdığı değerler konusunda fikirlerini Rotaryenlerle paylaşacak.

Federasyonun dönem Başkanı İsmail Rodoplu, bu yıl üzerinde önemle durdukları konuların başında Cumhuriyet Kazanımları geldiğini söyledi.

Rodoplu, bu konuyla ilgili federasyona bağlı tüm kulüplerin bir dizi etkinlik yaptığını ve yapacağını belirterek, "18 Ekim’de İlker Başbuğ Bursa’daki Rotaryenlere bir konferans verecek. Sayın İlker Başbuğ bu konferansta, Cumhuriyetin ülkemize toplumumuza ne gibi katkılar yaptığına dair düşünlerini bizlerle paylayacak" dedi.

İsmail Rodoplu, 28 Ekim’de Mudanya Rotary Kulübü’nün ev sahipliğinde tarihçiler ve akademisyenlerin iştirakiyle Cumhuriyet Kazanımları Çalıştayı düzenleyeceklerini, aynı günün akşamında da Çekirge Rotary Kulübü’nün ev sahipliğinde Podyum Park’ta Cumhuriyet Balosu düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA