Fenerbahçe: 1 Anlanyaspor: 1

Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Alanyaspor'u ağırladı. Sarı lacivertliler rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe: 1 Anlanyaspor: 1
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe ve Aytemiz Alanyaspor Kadıköy'de kozlarını paylaştı.

Karşılaşmadaki gol perdesini 35'te Mehmet Topal açtı ve sarı lacivertli ekibi 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla sona erdi. İkinci yarı Alanyaspor 59'da Daniel João Santos Candeias ile eşitliği buldu. Başka gol sesi çıkmadı, maç 1-1 eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, puanı 9 yaparak 9. sıradaki yerinde kaldı. Alanyaspor'un da 8 puanla 11. sıradaki yeri değişmedi. Sarı lacivertli ekip, gelecek hafta deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. Hüseyin Kalpar'ın öğrencileri ise, evinde Bursaspor'u konuk edecek.

Fenerbahçe: 1 Anlanyaspor: 1

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

90′ Mücadele 1-1 sona erdi.

85′ Alanyaspor'da Isaac Sackey ikinci sarı karttan kırmızı gördü…


80′ Fenerbahçe bu dakikalarda Alanyaspor kalesinde baskı kuruyor.

59′ Alanyaspor'da Daniel João Santos Candeias attığı golle maçta eşitliği getirdi…

46′ Mücadelede 2. yarı başladı

42′ Hemen ardından yaşanan pozisyonda Deniz Vural soldan hızlı çıkmaya çalışırken Mehmet Topal ikili mücadelesinde yerde kaldı, beklediği faul kararı çıkmayınca hakeme dönüp itiraz
etti, Alanyaspor ve Fenerbahçeli oyuncular arasında bir gerginlik yaşandı. Hakem Mete Kalkavan üst üste sarı kartları çıkardı.

35‘ Sol tarafta kullanılan taç atışının ardından Aissati'ye baskı yapıp topu çalan Mehmet Topal ceza sahasına girip bir çalımla önündeki savunmacıdan kurtuldu, yakın mesafeden kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Fenerbahçe: 1 Anlanyaspor: 1

34′ Emenike'nin sakatlık pozisyonunun ardından hakeme itiraz eden Ba sarı kart gördü.

32′ Çıkardığı pozisyonun ardından çizgiye yakın düşen topta yaşanan ikili mücadeleden sonra top dışarı çıktı. Out bekleyen Volkan hakemin korner kararıyla sinirlenip yardımcı hakeme kadar koştu ve itirazlarını sürdürdü. Hakem tecrübeli kaleciye sarı kartını çıkardı.

12′ Fenerbahçe'nin kornerinden sonra Candelas soldan Alanyaspor'u hızlı hücuma çıkardı. Akdeniz ekibi soldan sağa hücumu açtı. Emre Akbaba hücumun yönünü yeniden sol tarafa çevirdi, Candelas aldığı topla ceza sahası dışından ters ayakla uzak köşeye plaseyi vurdu ama kaleye yönelmeden önce seken topu son anda Volkan Demirel çıkardı.