'Tüm Camianın Desteğini Almak Onur Ve Gurur Verici'

Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar:'Benden önce görev yapmış başkanların ciddi desteğini arkama alarak, olağan genel kurula tek aday olarak girmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum'.

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Başkanı Fatih Çintimar, 23 Ekim Pazar günü yapılacak olağan seçimli genel kurul ile ilgili 'Tüm camianın desteğini almak onur ve gurur verici' dedi.

Ankara Hilton Garden Inn'de saat 10.00'da başlayacak olağan genel kurula tek aday olarak girecek olan Çintimar, '3 yıl boyunca dopingden arınmamız, tüm camia ve kulüplerle barış içinde çalışmamızın neticesinde, camianın tamamına yakını demiyorum, tamamının desteğini alarak aday olduk. Yolumuza yine aynı inanç ve azimle devam edeceğiz.' diye konuştu.

Türkiye'nin dört bir yanında faaliyet gösteren ve farklı siyasi görüşleri benimseyen kulüplerin desteğini alarak aday olmanın çok güzel bir duygu olduğunu kaydeden Çintimar, 'Benden önce görev yapmış başkanların da ciddi desteğini arkama alarak, olağan genel kurula tek aday girmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Yeni dönemde biraz daha fazla alt yapıya önem verip, hem çocuk atletizmi hem bölgesel yarışmalarla, alt yapımızı çok daha güçlü bir hale getireceğiz.' ifadelerini kullandı.

Çintimar'ın tek aday olduğu olağan genel kurul öncesi, eski milli atlet Zeki Öztürk, adaylık başvurusu için gerekli 34 imzayı ulaşamadığı için aday olamamıştı.

Kaynak: AA