Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Geleceğe Yatırım Yapıyor

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, bordo-mavili kulübün geleceği olan minik futbolcuların antrenmanını ziyaret ederek moral verdi.

Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’de Akhisar Belediyespor’u konuk edecek maç için Trabzon’a gelen başkan Muharrem Usta, bordo-mavili kulübün geleceği olan minik sporcuları ziyaret ederek moral verdi. Alt kategorilerden başarıdan başarıya koşan oyuncuların antrenman yaptığı Trabzonspor Kadir Özcan Tesislerine giden Usta, burada minik futbolcularla bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Muharrem Usta’yı karşılarında gören minik futbolcularda bol bol resim çekilerek selfi yaptı.

"Trabzonspor’un Geleceği emin ellerde"

Trabzonspor’un geleceğinden hiç kimsenin endişe duymaması gerektiğini belirten Usta, "Trabzonspor olarak gerçekten zorlu bir süreçten geçiyoruz. Biz bu gençlerin ve camianın hizmetkarıyız, onun için bu görevlerdeyiz. Camianın yüzünü güleceği şekilde kulübümüzü sürekli başarı noktasına getireceğimizden hiç kimsenin endişesi olmasın. Bugünler geçecektir. Yaşananlardan ötürü hepimiz üzüntülüyüz ama karamsarlığa hiç bir zaman kapılmıyoruz. Arkamızdan gelen genç bir nesil var. Kalbi Trabzonspor için atan gençlerimiz var. Biz onların hizmetindeyiz. Camiamızın gurur duyacağı bir Trabzonspor’u bu gençlerimizle birlikte inşa edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Her bir Trabzonsporluya ihtiyacımız var"dedi

Akhisar Belediyespor maçı öncesi futbolculara moral verdi

Ligde kötü günler geçiren Trabzonspor’da başkan Muharrem Usta, Akhisar Belediyespor maçında bir gün önce Trabzon’a gelerek futbolculara görüntü. Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcularla bir araya gelen Usta, yarınki Akhisar Belediyespor maçına yönelik ve yaşanan süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor’da uzun süreden beri zamanında yapılamayan ödemelerle ilgilide bordo-mavili kulüp düzenli ödemeye geçti. Oyuncuların alacakları söz verilen tarihte yerine getirilmesi zorlu maç öncesinde futbolculara moral oldu.

Kaynak: İHA