Rakibini iten Emre Mor, kırmızı kartla oyundan atıldı

Dortmund, Emre Mor'un kırmızı kart gördüğü maçta Hertha Berlin ile 1-1 berabere kaldı.

Almanya Bundesliga'nın 7. haftasında perde Dortmund'da açıldı. Zirve yarışı yapan Borussia Dortmund ile Hertha Berlin karşı karşıya geldi. Signal Iduna Park'ta oynanan mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

Emre Mor ilk 11'de başladığı mücadelenin 84. dakikasında Sebastian Langkamp'a yaptığı sert hareket sonrasında kırmızı kart gördü.

İlk yarısı golsüz geçilen karşılaşmada Hertha Berlin, 51. dakikada Stocker ile 1-0 öne geçti. Maç boyu üstün olan Dortmund sayısız gol pozisyonu kaçırdığı maçta bir de penaltıdan yararlanamadı. Aubameyang 77. dakikada kullandığı penaltıda takımının aradığı golü atamazken, 3 dakika sonra Dembele'nin asistinde skoru 1-1'e getirdi.

Beraberlik golünden sonra rakibine nefes aldırmayan Dortmund, Emre Mor'un kırmızı kartından sonra 10 kişi kalsa da gol aradı. İki takım da skoru bozamazken Hertha Berlin'de Stoker rakibine yağtığı arkadan sert müdahale sonrasında 90. dakikada kırmızı kart gördü.

Bu sonuçla Hertha Berlin 14 puan ve maç fazlasıyla 2. sırada yer alırken, Dortmunda maç fazlasıyla 13 puanla 3. sırada bulunuyor.