Krunoslav Jurcic Açıklaması 'Erken Gelen Gol Oyun Dengemizi Bozdu'

Spor Toto Lig’in 7. haftasında Adanaspor, Kardemir Karabükspor’a 1-2 mağlup oldu. Maç sonrası Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, "Erken gelen gol oyun dengemizi bozdu" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, kaybedilen maçlarda memnun olmanın mümkün olmadığını ifade etti.

Evlerinde oynadıkları maçlara ’galibiyet parolası’ ile çıktıklarını vurgulayan Jurcic, "Bahane aramak istemem ama maçtan önce sakat oyuncular vardı, önemli eksiklikler vardı. Onların yerine oynayan oyuncuların sahada daha iyi tepki vermesini bekliyordum ama maalesef bu yaşanmadı. Erken gelen gol bizim için şansızlıktı. Bu oyun dengemizi bozdu. Biraz da endişeye neden oldu. Bu neredeyse tüm ilk yarıya yayıldı. Oyunculardan devre arasında sonuç ne olursa olsun sahada takım olarak kalmalarını istedim. Sistemi korumalarını istedim. Elimizden gelen her şeyi verelim ve ciddi bir maç oynayalım istedim.Artık bu maç geçmişte kalan bir maç. Önümüzdeki ilk maçın hazırlıklarına başlayacağız hemen. Bunlara ek olarak Karabük ilk yarıda çok iyi bir maç çıkardı" şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun ’Görevi bırakacak mısınız?’ sorusunu yanıtlayan Jurcic, "Henüz çalışmaya yeni başladık" dedi.

Kaynak: İHA