Kayserispor 0-1 Beşiktaş

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor'u 1-0 mağlup etti.

Kayserispor 0-1 Beşiktaş
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, sayısız fırsattan yararlanamadığı mücadelede Kayserispor'u Ömer Şişmanoğlu'nun golü ile 1-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, zirve takibinde 7. haftayı da kayıpsız geçti ve maç fazlasıyla liderliğe oturdu. Siyah-Beyazluılar, sayısız fırsattan yararlanamadığı mücadelede ikinci yarıda oyuna giren Ömer Şişmanoğlu'nun golü ile sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Maçtan dakikalar şöyle;

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Siyah-Beyazlılar, zorlu Kayserispor deplasmanına çıkıyor. Mücadele Hüseyin Göçek'in düdüğü ile başladı.

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, alışılmışın dışında bir taktik deneyerek takımını 4-3-1-2 dizilişi ile çıkardı.

Maça konuk ekip Beşiktaş hızlı başladı. Aboubakar'ın şık pasında ceza sahası yayının hemen üzerinde topla buluşan Cenk'e savunma müdahale etti.

Maçın ilk 15 dakikası geride kalırken topa sahip olan ve oyuna hakim olan taraf Beşiktaş'tı.

16. dakikada gelişen Beşiktaş atağında ceza sahası içinde yükselen topa iyi bir vuruş yapan Cenk'in şutunu kaleci Muammer kurtardı.

Kayserispor 0-1 Beşiktaş

Talisca ateş etti!

17. dakikada Beşiktaş, Talisca ile etkili geldi. Kendi yarı sahasında topu kapan Talisca, orta sahaı hızlı bir şekilde geçti ve rakiplerini çalımladı, ceza sahasının dışından çok sert bir şut çeken Talisca'nın şutunu Muammer güçlükle çeldi. Devame den atakta Cenk'in şutunu Kayserispor'un sahadaki en iyi ismi olan Muammer yine kurtardı.

Marcelo net golü kaçırdı

26. dakikada Beşiktaş köşe vuruşu kazandı. Caner'in kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde boş bir şekilde hava topuna çıkan Marcelo kafa vuruşunu yapamadı ve Beşiktaş, net gol fırsatını kaçırdı.

Welliton boş kaleye kaçırdı

28. dakikada Tolgay Arslan orta sahanın kritik bölgesinde topu Deniz Türüç'e kaptırdı. Deniz'in ceza sahasına yakın yerden şutunu Fabri çeldi ancak top Welliton'un önüne düştü, Welliton'un boş kaleye vuruşu auta çıktı.

Aboubakar bomboş pozisyonu gol yapamadı!

34. dakikada Beşiktaş inanılmaz bir golü kaçırdı. Beck'in sağ kanattan yaptığı ortaya Cenk Tosun kafa ile vurdu ve top Muammer'den döndü, kale çizgisinin önünde top Aboubakar'ın önünde kaldı ancak kamerunlu forvet topu Kayserispor kalecisine nişanladı.

Kayserispor 0-1 Beşiktaş

İlk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya Beşiktaş oyuncu değişikliği ile başladı. Vincent Aboubakar oyundan çıktı ve yerine Ricardo Quaresma girdi. 57. dakikada Quaresma'nın arapasında sağ kanatta topla buluşan Necip'in yerden ortasınad ceza sahası içinde topla buluşan Cenk Tosun, uygun pozisyondan yararlanamadı.

63. dakikada Şenol güneş, Tolgay'ı oyundan alırken yerine Ömer Şişmanoğlu'nu soktu.

Ömer girdi golü attı!

67. dakikada Beşiktaş korner kazandı. Kullanılan kornerde top ceza sahası içinde Beck'in önünde kaldı, Beck'in şutu Ömer'e pas oldu ve Ömer topu filelerle buluşturarak skoru 1-0 yaptı.

80. dakikada Cenk Tosun yerde kaldı ve Beşiktaş, tehliki bir bölgeden serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Talisca'nın şutunu gecenin kayserispor adına kahramanlarından Muammer güzel bir şekilde çıkardı. bu pozisyondan sonra Talisca çıktı ve yerine Adriano girdi.

Kayserispor'da ilk yarıda sarı kartı bulunan Mabiala, 90. dakikada cenk'e yaptığı hareket yüzünden ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş sahadan 3 puanla ayrılarak maç fazlasıyla liderliğe oturdu.