Hentbolda Maçın Ardından

Amasya Taşova YİBO Yardımcı Antrenörü Bakır: 'Son saniye problemimiz devam ediyor. Bu eksikliğimizi giderdiğimiz takdirde önümüzdeki maçlarda başarılı olacağımıza inanıyorum' Maliye Milli Piyango Antrenörü Tuncer: 'Buraya kazanmaya geldik, kazandığımız için mutluyum'

Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Amasya Taşova YİBO Yardımcı Antrenörü Muhammet Bakır, sahalarında Maliye Milli Piyango'ya 27-26 yenilmeleriyle ilgili, 'Son saniye problemimiz devam ediyor. Bu eksikliğimizi giderdiğimiz takdirde önümüzdeki maçlarda başarılı olacağımıza inanıyorum.' dedi.

Bakır, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kendileri açısından çok zor bir maç olduğunu belirtti.

Takım olarak son saniye problemlerinin devam ettiğine dikkati çeken Bakır, şunları kaydetti:

'Hafta içi savunma üzerine çalıştık. Atak halinde son saniye problemimiz devam ediyor. Bu eksikliğimizi giderdiğimiz takdirde önümüzdeki maçlarda başarılı olacağımıza inanıyorum. İyi ve heyecanlı bir maç oldu, herkese teşekkür ederim. Maça iki gün kala iki savunma oyuncumuzun sakatlanması bütün savunma düzenimizi bozdu, buna rağmen iyi savunma yaptık.'

- Maliye Milli Piyango cephesi

Maliye Milli Piyango Antrenörü Bülent Tuncer ise, zor geçeceğini düşündükleri bu maçta iyi oyun sergileyerek galip geldiklerini söyledi.

Kendileri açısından zor bir maç olduğunu anlatan Tuncer, 'Ligde güzel bir çıkışımız vardı. Bu çıkışımızı devam ettirmek istiyorduk.Yabancı oyuncusu olmayan genç bir takımız ve iyi mücadele ediyoruz. Büyüklerle genç oyuncularımızı harmanladığımız bir takım. En büyük gücümüz, iyi mücadele ederek gençlerimizin enerjisini sahaya yansıtmak.' dile konuştu.

Tuncer, Amasya Taşova YİBO'nun iyi bir takım olduğunu bildiklerini belirterek, 'Buraya kazanmaya geldik, kazandığımız için mutluyum. Bundan sonra her iki takıma da başarılar diliyorum.' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA