Burhaniyeli Özel Sporcular Bowling Şampiyonu Oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki sporcular Antalya’da düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Bowling Şampiyonası’nda Türkiye birincisi oldu.

Şampiyonaya , 41 ilden 202 spor kulubü ve 306 sporcu ve antrenör katıldı.

Burhaniye’den Deniz Erenoğlu , Hikmet Ercan ,Özlem Yörük ve Hüseyin Uçar eşliğinde yola çıkan Bowling kafilesinde. Oktay Soygezer, Yiğit Mete Yörük, Adem Uçar , Ali Çarşı ,Hasan Eroğlu, Mücahit Gültekin, Mehmet Talat Uçar , Berk Salih Çalıbük yer aldı. Bugün biten yarışmalar sonunda Burhaniye Belediye Spor Bowling Takımı , C gurubu erkekler de Türkiye birincisi oldu. Başarılı sporcuları kutlayan Antrenör Deniz Erenoğlu, ”Bu güne kadar özel sporcuların yanında olan Burhaniye Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Burhaniye de özel sporcular marka haline geldi. Bunu da özverili çalışma, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile el ele başardık. Bu çalışmanın tüm Türkiye’ye örnek olmasını diliyorum” dedi.

Özel Eğitim Öğretmeni Hikmet Ercan da,” Fırsat verilince başarılamayacak hiçbir şeyin ve başaramayacak hiçbir bireyin olmadığını herkese gösterdik’’ dedi.

Kaynak: İHA