Akhisar Belediyespor, Trabzonspor'un Konuğu Oluyor

Akhisar Belediyespor ligin 7. haftasında yarın konuk olacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını sabah yaptığı taktik idmanı ardından tamamladı. Yeşil-siyahlılarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Akhisar Belediyespor 4 kez kazandı

Süper Lig’de 5. sezonunu geçiren Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor, Karadeniz temsilcisi Trabzonspor ile 9. randevusuna çıkacak. Süper Lig’de iki ekip aralarında yaptığı 8 karşılaşmada Akhisar Belediyespor 4 kez sahadan galip ayrılan taraf olurken, Trabzonspor ise 2 galibiyeti elde etti. 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Yeşil-siyahlılar rakip kaleye 14 gol atarken filelerinde ise 11 gol gördü. Ev sahibi ekip evinde rakibine karşı 2 galibiyet alırken, 1 kez de yenildi. 1 maçta berabere son buldu. Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Trabzonspor rakibine 9 gol kaydederken kalesinde ise 7 gol gördü.

Spor Toto Spor Ligi 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu’nda geride kalan 6 haftalık periyotta Akhisar Belediyespor 5 puan ile 14. sırada yer alırken ev sahibi ekip Trabzonspor ise 6 puanla 12. sırada yer alıyor. Ev sahibi ekip 6 puanın hepsinin ise evinde toplarken yeşil-siyahlılar ise deplasmanda 4 puan topladı.

Yeşil-siyahlılarda Tolunay Kafkas Trabzonspor deplasmanında muhtemelen Fatih, Lopes, Douglao, Caner, Ömer Bayram, Ricardo Vaz Te, Custodio, N’Guemo, Onur, Soner ve Rodallega 11’i ile çıkması bekleniyor.

Yeşil-siyahlılar bugün yaptığı sabah idmanının saat 20.45 İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan Trabzon’a gidecek.

Kaynak: İHA